Bezorging

Corona update:

TITI LAST blijft in samenwerking met MyParcel de fijnste beauty producten leveren! Tijdens deze periode met alle maatregelen rondom het Coronavirus is het belangrijk om voorzichtig te zijn en zoveel mogelijk thuis te blijven. Wij hebben er daarom goed over nagedacht hoe we jullie toch gewoon kunnen blijven voorzien van alle beauty producten, want juist in deze tijd moet je extra goed voor jezelf zorgen! In ons magazijn gaan we met grootse zorg om met elkaar en met de producten en hanteren we strenge hygiëne regels. Ook wordt het virus niet overgedragen via post of pakketten (bron: RIVM). Wel neemt MyParcel extra maatregelen om de gezondheid van medewerkers, klanten en partners zo goed mogelijk te waarborgen. Dit betekent dat de bezorger niet meer vraagt om een handtekening voor ontvangst. De handtekening wordt zelf door de bezorger gezet om zo contact met de ontvanger te voorkomen. Hopelijk blijven of worden we weer snel helemaal gezond. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met TITI LAST via mail info@titilast.com , per telefoon 070 201 70 39

Levertijden TITI LAST

Wij leveren enkel uit voorraad. Op werkdagen voor 14.00 besteld is binnen drie werkdagen in huis.  Onze bestellingen worden geleverd van maandag tot en met vrijdag door onze vervoerder MyParcel. Wanneer de levertijd op de website onverhoopt meer dan 2 werkdagen afwijkt van de daadwerkelijke levertijd zullen wij je hierover informeren en ons maximaal inzetten voor de best mogelijke oplossing. Op Nederlandse nationale feestdagen worden er geen bestellingen verstuurd en/of aangeboden. TITI LAST doet ten alle tijden zijn uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen! Uiteraard kun je je pakket ook bij een PostNL afhaalpunt laten bezorgen.

Levering door MyParcel
Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je een track and trace code. De bestelling wordt 2x bij je aangeboden. Ben je niet thuis? Dan kun je je pakket afhalen bij een PostNL pickup point bij jou in de buurt. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus.  Mocht de bestelling niet afgeleverd of opgehaald worden dan komt het pakket naar TITI LAST retour. Wij zullen dan contact met je opnemen per e-mail.

Verzendkosten
Bij bestellingen onder de € 100,- bedragen de verzendkosten in Nederland: € 6,95. Bestellingen worden GRATIS geleverd in Nederland vanaf € 100,-. Het is niet mogelijk een pakket te laten verzenden naar een postbus.