ONZE FILOSOFIE

Een kapsel is meer dan een goede coupe. Het laat zien wie je bent en onderstreept je identiteit. Bij TITI LAST begrijpen we dat maar al te goed. Dat is wat ons elke keer weer energie geeft: dat kapsel creëren dat helemaal bij jou past.  Daarbij staat het leveren van kwaliteit altijd voorop. Zowel voor de keuze van onze producten, de beleving van onze salon en onze oprechte aandacht voor jou..

KERNWAARDEN

Wat wij van onze mensen verwachten? Jezelf zijn. Want alleen dan sta je sterk in je schoenen. Dat gunnen we niet alleen onze mensen, maar ook onze klanten. We geloven er heilig in dat wanneer jij goed in je vel zit dat dat zijn vruchten afwerpt op alle facetten in je leven, dus ook op je werk. Onze mensen durven zichzelf te zijn en in die setting ontstaat er lef om te creëren en plezier te hebben.

KLANTBELOFTE

Samen met jou als klant ontdekken we welk kapsel en welke kleur bij je past, wat er mogelijk is met jouw haar en wat jou jou maakt. En daarin zijn we super eerlijk. Verder is het belangrijk dat je haar ook na een lange tijd nadat je bij ons bent geweest nog steeds goed zit. Dat het in de basis zo goed is geknipt en geverfd, dat het altijd goed valt. We leren je zelf je haar te stylen, zodat je elke dag de deur uitloopt met een kapsel die jouw identiteit onderstreept.

AMBITIE

TITI LAST is een merk, en bij een merk draait het om beleving. Bij ons is iedereen welkom en moet zichzelf kunnen zijn. Dat gaat bij ons van nature en daarin blinken wij uit. Ons doel is hierin anderen te kunnen inspireren. We zoeken daarom juist de verbinding op met collega’s in het vak en willen hen ook een podium bieden in de zaak, waarin je precies dat doet wat helemaal bij je past.

Over TITI LAST

Hoi ik ben Tim Last, maar iedereen noemt mij “TITI”.

Ik zit al ruim 10 jaar in het kappersvak, en ben bij verschillende zaken in dienst geweest.

Van de luxere buurtkapper tot aan KINKI kappers. Van Den haag naar Amsterdam, èn weer terug. Overal heb ik veel ervaring opgedaan, en de beste kneepjes van het vak meegenomen en mijzelf eigen gemaakt.

Ook ben ik enige tijd in dienst geweest van M.A.C Cosmetics en Charlotte Tilbury, sommige van jullie zullen mij ongetwijfeld weleens hebben zien staan in een Bijenkorf.

“Het is altijd al mijn droom geweest om in geheel eigen stijl een zaak te openen, en met gepaste trots kan ik nu eindelijk zeggen dat dat is gelukt”.

Wees welkom en kom gerust eens binnen voor een kop koffie/thee of kennismaking.

Vriendelijke groet,
Tim (TITI) Last