PRESCRIPTION™

Next level huidverbetering voor iedereen.

We geloven niet in one-size-fits-all producten. Iedere huid en levensstijl is anders. Met prescription maken Soap Treatent stores en TITI LAST het mogelijk iedereen direct een gepersonaliseerd huidadvies te geven. Hoe werkt dat? Bij het maken van een treatment afspraak bij TITI LAST krijg je een uitnodiging om de unieke smart beauty quiz in te vullen. TITI weet dan meteen welke ingrediënten in welke doseringen jouw huid nodig heeft en zal dit voorafgaand aan jou afspraak samen met jou bespreken.

Prescription biedt een collectie van science based actives en vehicles, die je kunt mixen & matchen zodat je zelf je professional skin improvement creëert.

Wat is een active?
Actives zijn fluids met een hoge concentratie van één werkstof, die er op gericht is een huidprobleem gericht en snel aan te pakken. Glycolic acid 10%, mandelic acid 20%, salicylic acid + azalaic acid 7%, retinol palmitate 3.7%, ascorbic acid 20% en meso cocktail. Door de actives te mixen & matchen met een cleanser of een cream creëer je de beste treatment voor jouw huid.