Veelgestelde vragen

Levertijden

TITI LAST.com doet zijn uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Dit zal binnen drie werkdagen zijn. Onze bestellingen worden geleverd van maandag tot en met zaterdag door onze vervoerder MyParcel. Gedurende de feestdagen kunnen andere levertijden gelden.

Betalingsmogelijkheden

TITI LAST.com bied momenteel alleen de mogelijkheid om via iDeal te betalen.

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed (of in het geval van levering in delen; het laatste goed of onderdeel van het goed) fysiek in bezit krijgt.

Bestelling wijzigen

Wil je graag jouw bestelling wijzigen? Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice via info@titilast.com of telefonisch via Tel: 070 201 70 39

Prijzen

Alle getoonde prijzen op TITI LAST.com zijn inclusief btw.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Klachten

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan betreuren wij dat. Neem dan contact met ons op via info@titilast.com. Je ontvangt van jouw klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen inhoudelijk binnen 4 werkdagen reageren. Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kan je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Tevens kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.